Over Configure Me


FACTS & FIGURES:

figures-opgericht

 

“Leeftijd is niet belangrijk, tenzij je een kaas bent” - Helen Hayes

Met alweer 8 jaar ‘op de teller’ kunnen we ons geen start-up meer noemen, maar we voelen ons nog wel jong en zijn van mening dat we nog lang niet klaar zijn.

TEAM

Ons team is dagelijks bezig met Modulaire Product Architectuur, Proces Inrichting, IT Tooling en Organisatie Inrichting. We hebben allemaal een technische achtergrond al dan niet aangevuld met (technische) bedrijfskunde. Naast deze inhoudelijke kant zijn we opgeleid op het gebied van Veranderkunde.

TALENT

Het is ons talent om groepen en organisaties te verbinden en aan de hand te nemen tijdens de transformatie naar CTO. Op basis van openheid, gelijkwaardigheid en met oog voor het verander proces, zetten we jullie, onszelf én ons netwerk aan het werk om samen resultaat te behalen.

VISIE

Innovatie is nodig om als bedrijf te overleven en daarmee een verplichting naar jezelf en naar de medewerkers.

Maar in onze ogen is het ook een verplichting naar de maatschappij omdat technologie een belangrijke rol speelt in de antwoorden op grote maatschappelijke thema’s als klimaatverandering, migratie, veiligheid, voedselvoorziening, huisvesting en mobiliteit.

De problemen van morgen zijn exponentieel complex en vragen om innovaties en technologie die nog ontwikkeld moet worden. Ontwikkeling kost tijd, veel tijd, en dat is precies wat we niet hebben.

Gelukkig komt daar Configure To Order om de hoek kijken met als belangrijkste resultaat: het genereren van tijd, bakken met tijd.

MISSIE

We zien het daarom als onze missie om machinebouwers te begeleiden bij het creëren van rust en tijd zodat er ruimte ontstaat voor groei en innovatie.

Bekijk onze oplossingen